Blog
De weverlodge

De Wever Lodge x Hotek

- 18 januari 2022

De Wever Lodge is een kleinschalige Hotel-Bistro midden in de Veluwe op een heidevlakte, waar natuur, ambacht en comfort van belang zijn. Met veel aandacht voor rust en kwaliteit. Dit is terug te zien in de inrichting, de materialen en het eten. De doelgroep is vrij breed, maar veelal stellen en families uit het westen op zoek naar rust. Tevens is er een vergaderruimte, waar bedrijven graag komen om een sessie te combineren met een activiteit op de heide, een wandeling of workshop.

Sinds de opening (in april 2021) werkt het hotel met GuestKey met een PMS integratie van ManCloud. Naast GuestKey maakt het hotel verder gebruik van de Hotek keycard sloten en Be Dutch hospitality supplies. De reden dat Heleen voor GuestKey heeft gekozen is vanwege het prettige contact, goede prijzen en de gebruikte, mooie materialen. Om dezelfde reden is er gekozen voor GuestKey gekozen, in plaats van voor andere aanbieders. Het grootste voordeel wat De Wever Lodge heeft ervaren met GuestKey is de ondersteuning. Ze vinden het verloop van het traject van het begin tot het einde soepel en snel verlopen.

“Ik heb gekozen voor Hotek omdat ik ten alle tijden direct geholpen wordt bij vragen en de productkeuze ruim is. Tevens werkt Hotek samen met hoteliers.” aldus Heleen Kam (projectmanager De Wever Lodge)

Tags