Deuraccessoires

Maak de gastbeleving helemaal compleet met de deuraccessoires van Hotek. Alle items die u op deze pagina vindt, waarborgen de privacy en veiligheid van uw gasten. Denk hierbij aan deurkettingen, energieschakelaars, do not disturb systemen, deurdrangers en kierstandhouders. Allerlei verschillende kleine deuraccessoires die een grote bijdrage leveren aan het comfort. Ook voor het deurbeslag bent u bij Hotek aan het juiste adres, kijk hiervoor verder op de pagina hotelsloten.

Alle categorieën

21 resultaten

Codetableau

Een van onze handige deuraccessoires is ons stand-alone codetableau met geïntegreerde RFID lezer. Het codetableau kunt u instellen met een cijfercode van vier tot zes cijfers en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast regelt u de programmering gemakkelijk via het tableau zelf. Met afmetingen van 150 x 51 x 23 millimeter (hxbxd) is het een fijn compact tableau.

Deurdrangers

De deurdrangers van Hotek dragen bij aan een veilig verblijf van uw gasten. Onze deurdrangers zorgen ervoor dat de deuren goed sluiten en het insteekslot automatisch op zijn plaats valt wat natuurlijk onmisbaar is voor het bieden van maximale veiligheid. We hebben meerdere handige modellen die zeer veilig zijn. Afhankelijk van het gewicht van de desbetreffende deuren is er een universele deurdranger die geschikt is voor uw hotelkamers. Bevestig de deurdrangers aan iedere binnendeur van uw hotel. Alle varianten zijn voorzien van een afwerkkap en werken met temperaturen van wel -30 tot 60 graden celsius.

Do not disturb

Een papieren deurhanger is verleden tijd. Voortaan geven uw gasten gemakkelijk aan of er schoongemaakt mag worden of wanneer ze liever niet gestoord willen worden met een van de handige do-not-disturb systemen van Hotek. Onze do not disturb systemen – ook wel DND-systeem genoemd – biedt uw gasten gemak en privacy en is zeer handig voor de housekeeping. Het paneel in de kamer is verbonden met het paneel aan de buitenkant. De gast kan met slechts een druk op het paneel aangeven of de kamer schoongemaakt moet worden of kan kiezen voor de do-not-disturb optie. Ons DND-systeem heeft verschillende uitvoeringen en u heeft daarnaast ook nog keuze uit meerdere kleuren.

Energieschakelaars

Energieschakelaars zijn haast niet meer weg te denken uit hotelkamers waar gebruik wordt gemaakt van keycards en RFID-technologie. De energieschakelaars van Hotek werken met Mifare sleutelkaarten. Door de kaart in de schakelaar te steken gaan de lichten en bijvoorbeeld de airconditioning gelijk aan. Haalt u de kaart uit de schakelaar wanneer u de kamer verlaat, dan wordt het licht en de airconditioning automatisch na 40 seconden uitgeschakeld.

Hygiëne

Veel gasten zijn uiterst gesteld op hygiëne in het hotel. De een hecht er meer waarde aan dan de ander maar het is natuurlijk een belangrijk punt om rekening mee te houden. Hoe voorziet u uw gasten nou van een zeer hygiënisch verblijf? Onze deuropener is een van onze handige deuraccessoires die hier zeker een positieve bijdrage aan levert. Bevestig de deuropener aan de deurklink zodat gasten de deur middels hun elleboog gemakkelijk kunnen open. Hierdoor hoeven de handen niet in aanraking te komen met de deurklink.