Deuraccessoires

Maak de gastbeleving helemaal compleet met de deuraccessoires van Hotek. Alle items die u op deze pagina vindt, waarborgen de privacy en veiligheid van uw gasten. Denk hierbij aan deurkettingen, energieschakelaars, do not disturb systemen, deurdrangers en kierstandhouders. Allerlei verschillende kleine deuraccessoires die een grote bijdrage leveren aan het comfort. Ook voor het deurbeslag bent u bij Hotek aan het juiste adres, kijk hiervoor verder op de pagina hotelsloten.

Alle categorieën

20 resultaten

Codetableau

Een van onze handige deuraccessoires is ons stand-alone codetableau met geïntegreerde RFID lezer. Het codetableau kunt u instellen met een cijfercode van vier tot zes cijfers en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast regelt u de programmering gemakkelijk via het tableau zelf.

Daarnaast hebben we een codetableau die voorzien is van een RFID lezer. Dankzij deze geïntegreerde RFID lezer kunt u de hoteldeur dus ook openen met behulp van een keycard en hoeft de gast niet per se de code in te toetsen. Met afmetingen van 150 x 51 x 23 millimeter (hxbxd) is het een fijn compact tableau. Verder is het ook zeer veilig in gebruik wat de elektronische codetableau een haast onmisbaar product voor uw hotel is.

Deurdrangers

De deurdrangers van Hotek dragen bij aan een veilig verblijf van uw gasten. Onze deurdrangers zorgen ervoor dat de deuren goed sluiten en het insteekslot automatisch op zijn plaats valt wat natuurlijk onmisbaar is voor het bieden van maximale veiligheid. We hebben meerdere handige modellen die zeer veilig zijn. Afhankelijk van het gewicht van de desbetreffende deuren is er een universele deurdranger die geschikt is voor uw hotelkamers.

U kunt kiezen uit een deurdranger met een standaardarm of een glijarm. Verder zijn de universele modellen geschikt voor zowel rechts- als linksdraaiende deuren. Onze Hotello deurdrangers zijn daarnaast ook voorzien van openingsdemping en hebben een instelbare sluitkracht. Dit zijn allemaal functionaliteiten die bijdragen aan een goede werking van een deurdranger.

Bevestig de deurdrangers aan iedere binnendeur van uw hotel. Alle varianten zijn voorzien van een afwerkkap en werken met temperaturen van wel -30 tot 60 graden celsius. En niet geheel onbelangrijk zien de deurdrangers van Hotek er ook zeer netjes uit. Prachtig design en ze maken de veilige beleving van de gasten helemaal compleet.

Do not disturb

Een papieren deurhanger is verleden tijd. Hotek heeft namelijk accessoires die de beleving van uw gasten helemaal compleet maken. En met onze Do Not Disturb systemen zijn die papieren hangers echt overbodig. Voortaan geven uw gasten gemakkelijk aan of er schoongemaakt mag worden of wanneer ze liever niet gestoord willen worden met een van de handige do-not-disturb systemen van Hotek. Onze do not disturb systemen – ook wel DND-systeem genoemd – bieden uw gasten gemak en privacy en zijn zeer handig voor de housekeeping. Het paneel in de kamer is verbonden met het paneel aan de buitenkant. De gast kan met slechts een druk op het paneel aangeven of de kamer schoongemaakt moet worden of kan kiezen voor de do-not-disturb optie. Ons DND-systeem heeft verschillende uitvoeringen en u heeft daarnaast ook nog keuze uit meerdere kleuren. Bent u verkocht en wilt u graag deze stijlvolle vervanging van de papieren deurhanger? Dan heeft u keuze uit ovale of rechthoekige modellen in het zwart of een champagne kleur. Of houdt u van een rustige uitstraling dan kunt u ook nog voor een witte of zilveren variant gaan. Er is keuze genoeg!

Energieschakelaars

Energieschakelaars zijn haast niet meer weg te denken uit hotelkamers waar gebruik wordt gemaakt van keycards en RFID-technologie. De energieschakelaars van Hotek werken met Mifare sleutelkaarten. Door de kaart in de schakelaar te steken gaan de lichten en bijvoorbeeld de airconditioning gelijk aan. Haalt u de kaart uit de schakelaar wanneer u de kamer verlaat, dan wordt het licht en de airconditioning automatisch na 40 seconden uitgeschakeld. Dit werkt dus niet alleen positief voor de ervaring van uw gasten, maar helpt u ook met het besparen van energie. Zo vergeten gasten bijvoorbeeld niet meer om de verlichting uit te doen en blijft de airconditioning ook niet langer aan staan dan nodig is.

Hygiëne

Veel gasten zijn uiterst gesteld op hygiëne in het hotel. De een hecht er meer waarde aan dan de ander maar het is natuurlijk een belangrijk punt om rekening mee te houden. Hoe voorziet u uw gasten nou van een zeer hygiënisch verblijf? Onze deuropener is een van onze handige deuraccessoires die hier zeker een positieve bijdrage aan levert. Bevestig de deuropener aan de deurklink zodat gasten de deur middels hun elleboog gemakkelijk kunnen open. Hierdoor hoeven de handen niet in aanraking te komen met de deurklink.