Blog
Onilio-joost

Onilio x Hotek

- 11 January 2022

"In 1998 werd ik eigenaar van Grand Hotel Arion op de Boulevard van Vlissingen.
Daar werkte we toen met het ving-card-systeem. Dat waren van die sleutelkaarten met die gaatjes erin, nog zonder magneetstrip."

"Dit was in de beginjaren van Dolf Mulder als ondernemer. Hotek was toen nog vooral bekend van de hotel supplies. Sloten waren toen bijzaak. Dolf ontwikkelde ondertussen een passie voor toegangssystemen.

Inmiddels (2021) ben ik enkele jaren eigenaar van Onilio. Onilio als overkoepelende partij is een nieuwe Zeeuwse speler actief in het exploiteren van hotels, vakantieparken en appartementen.
Ons werkgebied is Zeeland, West Brabant, Oost- en West Vlaanderen. Het bedrijf staat nog in de kinderschoenen maar we hebben grote ambities.

Mijn eerste Hotek-sloten plaatsten we in 2007. Toen nog de classics zonder wifi of connectoren. Slechts batterijtjes die op de vervelendste momenten leeg raakten.

Inmiddels hebben we voor Hotel Docklands in Antwerpen recent alle oude sloten vervangen voor de nieuwste sloten mét GuestKey. GuestKey is super, dus natuurlijk werken we met Hotek. We kijken niet naar anderen. Goed is goed. Pas als Hotek er aanleiding voor geeft zoeken we verder. En daarbij komt... wie zijn de directe concurrenten van Hotek? Ik zou het niet weten.

Verder koppelen wij Hotek aan de PMS systemen waar we mee werken, Fidelio en Mews. We werken ook met Booking Experts maar daar hebben we nog nooit mee gekoppeld.

Dus.... Hotek heeft schitterende sloten en GuestKey is een prachtig systeem.

Dolf, Michel en Eline (onze contactpersonen) zijn goed voor ons.
Vrienden van Hotek, wij hopen nog vele jaren met jullie samen te werken!"

Geschreven door Joost van Damma, eigenaar van Onilio 

Tags