Blog
Thermaeo2000-slot

Thermae2000 x Hotek

- 17 December 2021

Thermae 2000 is in 1989 als kuuroord opgericht op de Cauberg in het toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul. Langzamerhand kwamen er meer recreatiefaciliteiten en werden de verwarmde thermale kuurbaden ook steeds meer gebruikt door dag gasten. In 1993 werd zelfs voor de toeristische gast een 4-sterren hotel aangebouwd. In 2010 richtte Thermae 2000 een lifestyle afdeling op die gasten adviseert en begeleidt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Thermae 2000 is als het ware letterlijk een bron van goed leven.

Thermae 2000 werkt al meer dan 10 jaar met Hotek. Eerst met het magneetkaartsysteem, en sinds 2021 met het CLASSIC RFID Mifare keycardsysteem, in combinatie met de integratie met PMS Hotelconcepts en ook X-plan. Thermae 2000 heeft (wederom) voor Hotek heeft gekozen, omdat ze goede ervaringen hadden uit het verleden. Wat voor Thermae 2000 de doorslag gaf was dat de RFID gastenbandjes, die al jaren in de sauna worden gebruikt, ook als hotelkamersleutel gebruikt konden worden. Hierdoor zijn pasjes in hun bedrijf verleden tijd.
Daarnaast zijn ze tevreden over het meedenken vanuit Hotek en het gemak van het gebruik van zowel sloten als kluizen. 

Thermae2000 is blij met de oplossing die geboden is. “Service, snelheid en bereikbaarheid waren altijd on point” (aldus Väös Rosier). Daarnaast werd er ook goed meegedacht.
Sinds enkele weken gebruiken ze ook de nieuwste STAR RFID hotelkluizen op alle kamers welke eveneens te openen met hetzelfde RFID bandje wat reeds gebruikt wordt in het hotel en de wellness.

Naast de Hotek sloten en Be Dutch accessoires maakt Thermae2000 ook gebruik van de Do-not-Disturb panelen bij de hotelkamers. Voor de hotelier een duidelijke en moderne manier om de kamernummers aan te duiden, voor de housekeeping een oplossing om in één oogopslag te zien of de kamer schoongemaakt kan worden en voor de gast zeer gebruiksvriendelijk. 

Tot slot ziet Thermae de toekomst van de hotellerie, met betrekking tot mobile key en online inchecken, als volgt:

“De elektronische sloten zorgen voor meer veiligheid. Zijn duurzamer en zorgen voor efficiënter werken. Voor sommige hotels en B&B’s bied het ook een uitkomst m.b.t. personeelsbesparing. Ik denk dat het meer en meer normaal wordt.”, aldus Väös Rosier (Manager Operations, Thermae2000)

Tags