Keyless hotel

Naast hotelsloten en smart locks, biedt Hotek ook de mogelijkheid om met de eigen mobiele telefoon de deur te openen. Kiest u voor een volledige online cloud based oplossing met behulp van de GuestKey PWA (progressive web app) of liever een offline systeem met QR codes. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor mobiele toegang voor uw hotel, cruiseschip, bedrijfspand of studentenhuisvesting.

Hotel Keyless entry

Wilt u uw hotel compleet future-proof maken, dan is het keyless maken van de sloten een belangrijk punt om aan te werken. Reguliere sleutels zijn achterhaald. Uw hoteldeuren openen met een keycard is natuurlijk al langer mogelijk en uiterst handig en ook fijner voor uw gasten. Maar helemaal keyless is ook mogelijk? Wat dacht u van deuren openen met een QR code via uw telefoon? Met het Hotek Generation X slot is dit mogelijk. Wilt u graag helemaal voorop lopen met uw hotelsloten? Dan is GuestKey de perfecte oplossing. Hiermee opent u gemakkelijk deuren via een webapp op de smartphone. Dát is pas echt future-proof.
 

Alle categorieën

5 resultaten

Hoe werkt een Keyless entry?

Een keyless entry is op meerdere manieren mogelijk. Met ons Generation X slot kan dit via een QR code die de gast op zijn mobiele telefoon ontvangt. Heeft de gast de QR code liever niet via zijn smartphone, dan kunt u deze natuurlijk altijd nog printen. Met GuestKey hoeft u geen eens een QR code te scannen maar opent u gemakkelijk de deur door deze op uw smartphone open te sliden. Voor beide keyless oplossingen geldt dat de deur openen via een keycard nog steeds mogelijk blijft maar dat de keycard in principe wel overbodig is.

Het voordeel van beiden keyless entry manieren oftewel ‘slimme toegang’, is dat keycards overbodig zijn wat een besparing oplevert voor uw organisatie en bijdraagt aan een beter milieu. Uw RFID sloten upgraden met GuestKey gaat daarnaast zeer gemakkelijk. Wij kunnen namelijk in elk RFID slot onze GuestKey controller integreren die gekoppeld is aan uw eigen webapp. Nog een voordeel van GuestKey is dat u hiermee ook meerdere extra touchpoints kunt creëren in de guest journey. De webapp dient namelijk naast het openen van de deuren ook als een communicatieplatform. Communiceer informatie, creëer een upsell én zorg voor een keyless entry met GuestKey; de meest future-proof manier van slimme toegang.

Slimme sloten

Hotek heeft verschillende slimme sloten. Het verschil tussen ons Generation X model en GuestKey, is dat Generation X echt een RFID slot – oftewel slim slot – is met scanner voor de QR code. GuestKey kan met een controller in elk RFID slot geïntegreerd worden en is dus geen slot maar een upgrade van uw huidige slot of een extra toevoeging aan ons Generation X slot.

Daarnaast is het openen van deuren met een QR code een gemakkelijke offline mogelijkheid terwijl GuestKey juist online via een web applicatie werkt. Er zijn genoeg redenen om voor een keyless entry van uw hotelkamers te gaan. U maakt hiermee namelijk uw hotel future-proof maar het draagt ook zeker in positieve zin bij aan de belevenis van uw gasten.

Applicatie Keyless Entry

Zowel bij ons Generation X deurslot als met GuestKey is het downloaden van een mobiele applicatie niet nodig. Generation X werkt geheel zonder app, bij dit slimme deurslot hoeft enkel een QR code gescand te worden die naar de smartphone van de gast gestuurd kan worden of uitgeprint wordt. Een QR code gebruiken als sleutel, dat is pas een slimme toegang.

Met GuestKey opent u de deur via uw eigen mobiele telefoon. Hierbij hoeft niets gescand te worden. De gast ontvangt een link naar een webapp, hierin kan een deur geopend worden. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een webapp, hoeft er dus geen applicatie gedownload te worden wat vaak als een drempel kan worden gezien. Sleutelbeheer van uw hotel is nog nooit zo makkelijk en future-proof geweest!