Guestkey

'Next generation mobile keys for hotels. Make online contact personal again'

GuestKey, dé nieuwste innovatie van Hotek Hospitality Group. Hiermee maakt u online contact met uw gasten weer persoonlijk. GuestKey opent deuren en mogelijkheden. Via de webapp opent uw gast niet alleen zijn hotelkamer deur maar kan u uw gasten ook voorzien van hotelinformatie en upsell. Een elektrisch deurslot open swipen, het ontbijt voor de volgende ochtend reserveren en de toegang tot de hotelspa of -gym, allemaal via uw mobiele telefoon. Met GuestKey creëert u de ultieme beleving voor uw gasten en kunt u meer interactie hebben met hen. Met onze controller toveren wij elk RFID slot om tot een slim deurslot. Bekijk hieronder de verschillende GuestKey modules en kies welke het beste bij u past.

Kijk voor meer informatie op Guestkey.nl.

4 resultaten

Keyless hotel

Wij maken uw hotel keyless. Geen reguliere sleutel of keycard meer nodig om deuren in uw hotel te openen. GuestKey is een volledig cloud hosted platform dat je in staat stelt om snel en gemakkelijk te communiceren met je gasten. Een RFID slot in combinatie met GuestKey is geen gewoon elektrisch deurslot meer, het is veel meer dan dat. Want binnen slechts een paar klikken kunnen gasten hun kamerdeur openen, een fiets voor een leuk uitstapje reserveren, een taxi bestellen en een review achterlaten, allemaal via één webapp. Wordt een toekomstbestendig keyless hotel met GuestKey.

Slim slot

Om een slim slot te creëren, hoef je enkel de GuestKey controller in je huidige RFID slot te verwerken. En voilà, je mobiele telefoon fungeert voortaan als smart key. Mocht je mobiele telefoon leeg zijn dan werkt een slim deurslot natuurlijk nog steeds – net als voorheen – met een keycard. Maar er is geen handigere sleutel, dan je eigen mobiele telefoon als smart key.

Mobile key

Een mobile key is de toekomst! Je kunt dan namelijk niet alleen deuren openen, maar ook veel extra mogelijkheden. Zoals de oubollige hotelmap die onaangeraakt op iedere kamer ligt te verstoffen die je voortaan digitaal altijd bij de hand hebt. Ook de kansen om een upsell te creëren vergroot je doordat je een extra touchpoint met je gasten genereert. Met GuestKey heb je dus niet alleen een hotel mobile key, maar ook een nieuw kanaal om te communiceren met je waardevolle gasten.

GuestKey categorieën

GuestKey heeft verschillende pakketten passend bij ieders wensen. Heb je aan de basis-mogelijkheden genoeg of kies je graag voor de complete oplossing? Er is sowieso een GuestKey pakket dat perfect past bij je wensen.

Standard

Met het Standard pakket zijn je gasten altijd in staat om de kamerdeur gemakkelijk via de web-app te openen. Daarnaast beschikt dit pakket ook over de receptie tool en kun je één basistaal naar keuze invoeren.

Silver

Liever iets meer mogelijkheden? Met het Silver pakket heb je dezelfde mogelijkheden als het Standard pakket maar kun je twee talen instellen en passen we de interface aan met je eigen logo.

Gold 

Met ons Gold pakket ben je in staat om altijd de meest up-to-date informatie te communiceren richting je gasten. Het is eenvoudig om real time wijzigingen in de web-app aan te brengen bijvoorbeeld om nieuwe promoties of belangrijke berichten te uploaden. Daarnaast stellen we de web-app in, in 4 talen naar keuze en kun je de smiley-module gebruiken om gasten om hun ervaring te vragen. Is deze positief, dan wordt het gelijk op de boeking-website geplaatst. Heeft de gast nog op- of aanmerkingen? Dan ontvangt de receptie deze!

Platinum 

Voor het complete pakket is GuestKey Platinum de ideale oplossing. Alle mogelijkheden van GuestKey zijn beschikbaar in dit pakket. Denk hierbij aan CMS toegang, een koppeling met WhatsApp en een openbaar vervoer module. Tevens biedt ons GuestKey Platinum pakket de meest ultieme mogelijkheden om sales te genereren, rechtstreeks via de app interface.