WIJ BIEDEN DE OPLOSSING DIE PAST BIJ UW SITUATIE

Een veilig gevoel voor uw gasten én gebruiksvriendelijk voor uw team!

Hotek ontwikkelt en levert innovatieve beveiligingsoplossingen voor de hospitality branche. We leveren aan meer dan 5.000 klanten in ruim 65 landen, waaronder hotels, vakantieparken, cruise schepen, zorgcentra en studentenhuisvesting. We leveren een scala van online en offline oplossingen, gebaseerd op de nieuwste technologie zoals CLE© en QR codes. Maar hoe bepaalt u nu welke oplossing voor u de beste is?

Een hotelslot is niet langer ‘gewoon een slot’.  Het is onderdeel geworden van een maatwerk toegangscontrole oplossing.

Op basis van uw situatie en wensen combineren wij sloten, systemen en software tot een oplossing waarmee u de toegang tot uw pand, vakantieverblijf of schip zo inricht dat deuren alleen nog geopend kunnen worden door degenen die daar toestemming voor hebben.

Om vast te stellen welk systeem er bij u past, kijken we naar een aantal factoren:

  • Om hoeveel en wat voor type deuren gaat het?
  • Op welke manier wilt u het toegangsbeheer inrichten? Eenvoudig of juist geavanceerd?
  • Wilt u offline of online werken? Kiest u voor mobile key?
  • Welke interfaces (met o.a. PMS) heeft u nodig?

De toegang kan niet alleen geregeld worden voor uw gasten, maar ook voor uw housekeeping en overig personeel. Wie mag, op welk moment, in welke ruimtes? Samen met u brengen wij uw deurenplan in kaart.

Na een gesprek met één van onze adviseurs wordt snel duidelijk welk systeem er bij uw situatie past en brengen wij graag vrijblijvend een offerte voor u uit.

HOTEK CLASSIC

HOTEK SMART

CLOUD LOW ENERGY (CLE©)

Een selectie van onze projecten