NIEUWS & BLOGS

BE INFORMED | BY HOTEK

BLOG.

latest from hotel locks:

IoT in de hospitality

December 2018 - Ik neem aan dat je over IoT  hebt gehoord. Nou moet je natuurlijk nooit aannames doen, maar in dit geval kun je het onderwerp alleen hebben gemist als je 'onder de spreekwoordelijke steen'  hebt gelegen.  Voor het geval dat: Internet of Things  'de verbinding via internet van computerapparatuur met alledaagse objecten, waardoor ze gegevens kunnen verzenden en ontvangen' (Oxford Dictionary).

De verwarming inschakelen met een app, gegevens van je auto naar de garage sturen of de status van de cartridge op je printer controleren;  IoT kan niet meer worden  vanuit ons dagelijks leven, en dus ook niet uit de hospitality wereld.

De gast zal in de nabije toekomst verbinding kunnen maken met meerdere apparaten en diensten in de hotelkamer ; instellingen voor licht, temperatuur en muziek zijn enkele voor de hand liggende voorbeelden. (Big) data kunnen worden opgeslagen en geanalyseerd, om te anticiperen op het gedrag van gasten en een klantervaring op maat te bieden voor toekomstige bezoeken ...

Christopher Nassetta, CEO Hilton vatte het treffend samen als: "Stel je een wereld voor waarin de kamer jou kent en jij je kamer kent".

Hotek heeft het Generation-Z slot ontwikkeld, dat werkt met IoT-technologie; de sloten zijn verbonden met de cloud door een IoT-gateway en kunnen online worden beheerd. Dit opent een wereld van kansen voor zowel de gast als de hotelier, omdat de basis voor IoT-technologie aanwezig is en kan worden gebruikt voor een aantal andere toepassingen.

Neem voor meer informatie over Generation-Z contact met ons op. In de volgende blogs zullen we meer uitleg geven over de voordelen van de hybride sloten, online toegangscontrole en een optimale customer journey!

lees meer >>

 

 

NIEUWS.

PERSBERICHT GENERATION-Z