SMART OPENCARD

ONLINE, REALTIME OPLOSSINGEN - DATA ON CARD

OPENCARD SMART stelt u in staat om op eenvoudige wijze de toegangscontrole te beheren. Deuren worden slechts nog geopend voor degenen die daar toestemming voor hebben. OPENCARD toegangscontrole is een zeer breed toe te passen systeem, dat met name geschikt is voor de utiliteitsbouw.

Deuren worden voorzien van slimme sloten en gebruikers ontvangen een elektronische sleutel met de aan hen toegekende toegangsrechten, waaraan tijden en data gekoppeld kunnen worden - 'data on card'.

OPENCARD is geschikt voor diverse type gebouwen en wordt al veelvuldig toegepast in zorginstellingen, magazijnen, scholen, kantoren en op schepen.

Het systeem wordt bestuurd middels de SMART OPENCARD software, waarmee op eenvoudige wijze toegangstijden en rechten beheerd en gewijzigd kunnen worden. Dit systeem wordt al dan niet draadloos bestuurd, waarbij er een keuze is tussen online en offline beheer.

Het OPENCARD systeem is te allen tijde aan te passen en uit te breiden, waarbij het mogelijk is verschillende typen sloten aan het systeem te koppelen. Het biedt eindeloze toepassingsmogelijkheden en kan op maat samengesteld worden.

MEER INFORMATIE

Bekijk onze toegangscontrole projecten