RFID Keycard

De hotelsloten en smart locks van Hotek werken met RFID Mifare keycards. Door het gebruik van RFID cards worden de sloten eenvoudig en snel ontgrendeld. Dankzij de RFID technologie zijn gedemagnetiseerde kaarten verleden tijd, deze werken altijd. 

Daarnaast zijn ze toepasbaar voor meerdere doeleinden, wanneer het RFID systeem wordt gebruikt in combinatie met een kassasysteem. 

Er zijn zowel standaard keycards verkrijgbaar als volledig te personaliseren keycards. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 

2 resultaten

RFID kaart

Hoe werkt een mifare RFID kaart nou? Een hotel deurslot met kaart werkt met RFID technologie. Dit houdt in dat er op het hotelslot een RFID reader zit en de kaart via radiofrequentie de deur kan openen. Een RFID card neemt relatief weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk mee te nemen in uw portemonnee in tegenstelling tot een reguliere sleutel. Daarnaast werkt het ook een stuk gemakkelijker. De techniek van de RFID kaart bestaat al een lange tijd maar dat maakt het niet minder handig. Een RFID hotel deurslot met keycard is uiterst gebruiksvriendelijk en draagt bij aan een positieve ervaring van uw gasten met uw hotel. Bestel nu uw eigen RFID hotelpas, kies uit een blanco variant of een met eigen opdruk.

Standaard keycard

De standaard keycard is blanco en heeft dus geen opdruk. Een simpele maar zeer handige manier om uw hoteldeuren te openen. Bent u al klant bij hotek? Dan zijn onze standaard RFID cards altijd direct uit voorraad voor u leverbaar. De standaard hotelpas van Hotek heeft een leesafstand van 2-3 centimeter en een geheugencapaciteit van 8 kilobytes. Daarnaast zijn ze voorzien van encryptie compatibel met Hotek keycardsystemen en heeft de kaart een afmeting van 85,5 x 54 x 0.8 millimeter. Door het compacte formaat is de keycard gemakkelijk mee te nemen. Geen last meer van gedemagnetiseerde kaarten met een RFID deurslot met keycard, deze kaarten werken namelijk altijd.

Bedrukte keycards

Vindt u een standaard keycard te simpel en gaat u in plaats van een blanco kaart liever voor een kaart die compleet gepersonaliseerd is? Bij Hotek is dit mogelijk. Indien u bijvoorbeeld al een gepersonaliseerd hotelslot heeft met een design naar keuze, maakt u de beleving natuurlijk helemaal af door ook een hotelpas te nemen met een bedrukking naar keuze. Het design hiervoor kunt u gemakkelijk zelf aanleveren of door ons laten maken. Indien u klant bent van Hotek, bieden wij u gratis een ontwerp aan. Een bedrukte keycard ziet er natuurlijk een stuk spectaculairder uit dan een blanco variant. Combineer onze bedrukte keycards met een CLASSIC Design your own hotelslot van Hotek en geef uw hotel een prachtige uitstraling!

RFID keycard systeem

Heeft u een achterhaald magneetkaartsysteem en wilt u deze graag upgraden tot een RFID keycard systeem? Dan is dat mogelijk met onze upgrade kits. Er zijn verschillende vormen van upgrade kits. Bekijk welke variant bij uw wensen aansluit en geschikt is voor uw huidige sloten. Onze hotel RFID deursloten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Maar indien u uw sloten niet geheel wilt vervangen is een upgrade kit een passende oplossing om uw sloten toch een upgrade te geven. Twijfelt u nog of u misschien toch uw huidige sloten wil laten vervangen, kijk dan eens naar onze smart locks voor de perfecte oplossing voor uw hotel.