Smart locks

Hotek heeft meerdere handige smart locks. Want een regulier slot is ook maar saai. Keycards, QR codes en een webapp gebruiken om de deur te openen is fijner, én future-proof. Geef uw gasten een geweldige beleving, die al begint bij het openen van de deur. Want een goed begin, is het halve werk. De slimme sloten van Hotek dragen bij aan het creëren van een top belevenis. Hieronder vindt u meerdere handige varianten van een slim deurslot.

Slimme sloten

Een klein slot, met de techniek van de toekomst. Dat is de perfecte manier om ons Mini Design slot te omschrijven. Een contactloos RFID systeem voorzien van Hotek SMART software is een gouden combinatie. Daarnaast hebben we nog meerdere handige slimme sloten.
 

Alle categorieën

8 resultaten

Onzichtbare sloten, stijlvol design

Wat dacht u van een onzichtbaar en stijlvol design. Onzichtbaar? Jazeker! Ons Mini Camouflage slot heeft een minimalistisch design en een unieke onzichtbare kaartlezer. Deze zit verborgen in de deur waardoor u de keycard tegen de deur aan moet houden om de deur te openen. Kies het design van de deurkruk en de noodcilinder die optioneel toepasbaar is, de rest is onzichtbaar aan de buitenkant van de deur.

Daarnaast hebben we ook het Small Line slot. De standaard uitvoering kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, heeft geen bekabeling nodig en kan perfect gecombineerd worden met een wandlezer. U hoeft uw huidige sleutelplan niet te vervangen, want dit slimme deurslot kan eenvoudig geïnstalleerd worden over de bestaande insteeksloten. En dat zonder enige aanpassingen aan uw deuren of kozijnen.

Hoe werkt een smart lock?

Onze smart locks werken met RFID. Hierdoor kunt u het slot met een keycard, tag of zelfs polsbandje openen. Een slimme toegang tot uw hotelkamers tilt de beleving van uw gasten naar een hoger niveau.

Bent u op zoek naar een slim deurslot met een digitale sleutel? Dan moet u zeker even kijken naar ons Generation X slot of uw huidige RFID sloten upgraden met GuestKey. Bij deze twee oplossingen heeft u geen tastbare sleutel meer nodig, maar opent u deuren digitaal, via uw mobiele telefoon. Met het Generation X sleutel gaat dit met een QR code en met GuestKey kunt u gemakkelijk de deur open ‘sliden’ op de bijbehorende webapp.

Smart sleutel

Wilt u meer dan alleen een smart key, dan kunt u uw hotelkamer nog verder moderniseren met een digitaal ‘do not disturb systeem’ ofwel DND-systeem genoemd. Ook hebben we nog een zeer handige high-end sleuteloplossing: de Hotek SMART met een DND-systeem en kaartlezer ingebouwd. Haal de toekomst in uw hotel met een smart sleutel van Hotek!