Hotelsloten

'The Classic, the foundation of Hotek. 20 years of excellence, used on more than 1 million hotel doors.'

Hotek staat bekend om haar hotelsloten. Met onze innovatieve kijk op sloten, creëren wij ondertussen al twee decennia future-proof hotelsloten. Het Hotek CLASSIC-slot is een perfect voorbeeld van een traditioneel hotelslot, met de techniek van de toekomst. Het kan zowel binnen als buiten toegepast worden en biedt absolute kwaliteit en zekerheid.

De gewone hotelkamersleutel is hierdoor niet meer nodig. Met een keycard maakt u deuren, voorzien van een van de vele oplossingen van Hotek, gemakkelijk open. Het CLASSIC keycardsysteem is een robuust en betrouwbaar systeem met contactloze RFID-technologie. Dit in combinatie met onze aantrekkelijke prijzen, maakt het een geschikte oplossing voor niet alleen grote hotelketens maar ook voor de kleine en middelgrote hotels of bijvoorbeeld pensions en vakantieparken.

5 resultaten

Voordelen Hotek hotelslot systemen

De traditionele mechanische sleutel is gemakkelijk te vervangen door een hotelslot met kaart als sleutel. Een keycard werkt vele malen makkelijker dan gewone sleutels. Daarnaast hebben de Hotek hotelsloten systemen nog meerdere voordelen. Zo kunt u het design van onze sloten naar wens laten aanpassen met een mooie 3M wrapping in een style naar keuze. Ook heeft u nog keuze uit de verschillende kleuruitvoeringen: RVS, messing en zwart.

Onze sloten zijn ook uiterst veilig en onderhoudsarm. Een emergency card opent de deuren in geval van calamiteiten en onze CLASSIC sloten zijn brandwerend en voorzien van een alarm dat afgaat wanneer een deur niet goed afgesloten is. De RFID keycards zijn ongevoelig voor magnetische velden dus deze kunt u zonder zorgen in uw portemonnee bewaren. De Hotek CLASSIC hotelsloten zijn onbekabeld, voorzien van batterijen met een levensduur van 2 tot 3 jaar en bij lage batterijspanning gaat er een alarm af.

Elektronisch hotelslot

De elektrische sloten van Hotek zijn gemaakt van RVS met een kaartlezer van hoogwaardig composiet. Daarnaast zijn ze voorzien van een ANSI-5 elektronische veiligheidsslotkast en een privacyfunctie met rode LED. En wat ook zeer handig is; u kunt de laatste 1000 slot-transacties uitlezen! Naast de keycards kunt u onze hotelkamersloten ook openen met keyfobs (tags) en polsbandjes. En misschien wel een van de belangrijkste voordelen; de Hotek deursloten zijn futureproof.

Hotel mobile key

Onze Classic oplossingen zijn GuestKey ready, oftewel; deze sloten kunnen met onze GuestKey controller geüpgraded worden tot slot dat geopend kan worden middels een mobile key. Hierdoor is er geen keycard meer nodig. De GuestKey controller – oftewel, een Cloud Low Energy chip (CLE©) – kan eenvoudig in ieder RFID slot geïnstalleerd worden. Zo verandert uw eslot in een keyless lock. Middels uw smartphone die verbinding maakt met de cloud kunt u dan gemakkelijk het elektronisch slot openen, overal ter wereld. Volledig online cloud based met uw mobiele telefoon deuren openen is mogelijk met GuestKey; de toekomst van hotelsloten.