RFID

Hotek heeft RFID-sloten en RFID kaarten voor al uw deuren. Voor een optimale ervaring voor uw gasten kunt u een van onze hotelsloten kiezen voor al uw hoteldeuren of uw huidige hotelslot updaten met onze upgrade kits. Geen problemen meer met gedemagnetiseerde kaarten, dat is verleden tijd. De RFID keycards werken altijd. Uiterst gebruiksvriendelijk en ze zijn ook nog eens volledig te personaliseren. Bekijk hier ons assortiment RFID cards en RFID upgrade kits.

Alle categorieën

5 resultaten

Wat is RFID

RFID staat voor Radio Frequency Identification, door deze techniek kan informatie van een afstand opgeslagen of gelezen worden van een RFID-tag. De RFID-sloten van hotek hebben een lezer waardoor met behulp van de RFID-kaart via radiofrequentie de hoteldeur ontgrendeld wordt. Een RFID slot en keycard maken de beleving van uw gasten een stuk vriendelijker. Zij hoeven geen grote of onhandige sleutel mee te nemen. De keycards passen gemakkelijk in uw portemonnee en raken niet gedemagnetiseerd waardoor ze blijven werken.

RFID card

Er zijn verschillende mogelijkheden met onze RFID keycards. U kunt kiezen uit een blanco standaard keycard of een sleutelkaart die geheel gepersonaliseerd is met het logo van uw hotel en/of een afbeelding naar keuze. U kunt zowel zelf het gewenste design aanleveren als deze door ons laten maken. Een bedrukte keycard valt op en kan in full color bedrukt worden.

Een RFID card van Hotek heeft een leesafstand van 2 tot 3 centimeter en is van PVC gemaakt. Indien u ook nog op zoek bent naar energieschakelaars, vindt u deze ook in het assortiment van Hotek. Hierbij kunt u ook de sleutelkaart gebruiken om alle aangesloten apparaten te gebruiken. Wanneer de gast de kamer verlaat en de RFID sleutel uit de energieschakelaar haalt, worden alle apparaten automatisch uitgeschakeld.

RFID Upgrade Kits

Een RFID Upgrade Kit is de perfecte oplossing van Hotek wanneer u niet al uw sloten wilt vervangen. Door middel van een van onze upgrade kit, tovert u uw magneetkaartsysteem om tot RFID hotel door locks. Hotek heeft meerdere verschillende kits om uit te kiezen, zo vindt u vast een die bij uw sloten past.

De upgrade kits zijn zeer handig en hebben veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de laatste 1.000 slot-transacties uitlezen en gaat er een alarm af indien de deur niet goed is gesloten en bij lage batterijspanning. Geen bekabeling nodig en de software is volledig ontwikkeld in Nederland!